http://ptc-ajanlatok.hu/dynamicbanner.php?user=15

2012. július 9., hétfő

A láthatakan gyílkos 11. rész


11.rész


Kate most már mosolygott.
-Persze hogy velem maradhatsz Castle.
Egy hosszas csók tán Kate elaludt a kimerültségtől, de Castle szemére nem jött az álom. Nagy unalmában, figyelte mikor alszik el Kate és utána kitakarta a hasát és óvatosan a hasához ért, ő úgy gondolta hogy Kate nem kel fel rá, de csukott szemmel ám de ébren volt és lapított.
---Szia kicsi fiúcska itt apa, tudom hogy Kate nem akar téged, de ez nem jeleni hogy nem szeret, csak még nem tudja kimutatni. ÉS ne aggódj majd elrendezem vele a dolgokat. Még meg sem születtél, se már nagyon szeretlek és várom az érkezésed.
Rick egy puszit nyomott Kate hasára.
KAte mindent halott és elgondolkodott a dolgokon.
HA Castle ennyire akarja ezt a gyereket én hogy a fenébe törjem szét a vágyait, ha most örökbe adom már nem fog ugyan úgy gondolni rám, gyűlölni fog, még ha nem is mutatja ki. Most mi a fenét csináljak, meg kel osztanom valakivel, ez nem mehet tovább.
Kate annyira kimerült volt a sok gondolkodás és egyéb miatt hogy nem kellett neki sok és már aludt is, de most nem egyedül mivel Castle is elaludt.
Pár órával később Kate arra ébredt hogy ismét elkapja a hányinger és azonnal a  mosdóba akar menni.
Kiment és miután kihányta magát megállt a tükör előtt és mélyen belenézett. Lecsukta a szemét és egyik kezével a hasára nyúlt, majd óvatosan végigsimította az éppen csak látszódott  pocakon.
Majd szemeivel is letekintett.
Nem tudta mi tévő legyen, de egyben biztos volt még nem készült fel erre az anyaság dologra, de abban tisztában volt hogy nem teheti ezt Castleval most nem. Ahogy gondolkodott a fejét lehajtotta mikor észrevette hogy két erős kar veszi körbe hátulról és  a kezek a hasán landoltak ahol az övé volt.
Kate a fejét hátrahatotta  Castlera.
.Beckett ez a mi kettőnk  vágyainak  beteljesülése, ne tedd ezt vele.
Kate csak hallgatott hosszasan hallgatott.
.Castle én félek!
.Tudom Beckett, ilyenkor mindenki fél.
-.Nem én félek mind a kettő döntésemtől.
Castle agyéban megszólalt a csengő.
Te jó ég azt mondta már kettő közül dönt, nem rég még azt mondta biztos hogy örökbe adja.
Tudod ha örökbe adom akkor nem kell aggódnom, biztonságba lesz és ennyi, de ha megtartom akkor mi lesz fenekestül felfordul az életem, és milyen élete lenne egy nyomozó anya mellett. várjunk csak én egyáltalán nem is értek a gyerekekhez, nem hogy a babákhoz.
-Kate, ilyeneken ne stresszelj, ezekért majd stresszelek én!
Kate megint hallgatott majd kibontakozott a férfikarjaiból és visszament lefeküdni. Ricket annyira nem hagyta nyugodni Kate döntése hogy megpróbálkozott valamivel. Kiment a mosdóból és meg várta míg Kate elalszik és felöltözött majd elhagyta a lakást. Castle a elment a legnagyobb éjjel napaliba és a baba holmikhoz igyekezett.
annyira belemerült a baba holmikba hogy vett egy tucat baba holmi( ruhát, cumisüveget meg pelenkát.)
Gyorsan haza ment és egy egészen apró rugdalózót Kate szeme elé tette az éjjeli szekrényre. Majd belapozott az ágyba.
Kate reggel felkelt és annyira csipás volt a szeme hogy egyből a mosdóba ment lezuhanyozni, miután végzet visszament a szobába. Épp a haját törölte mikor rápillantott a ruhadarabra.
 Azonnal megállt és csak nézte, a szeme ide oda járt egyszer Castlera  egyszer a ruhára nézett. Lassan leült az ágy szélére és kezébe vette a ruhadarabot.
Kate mosolyogni kezdett. Ez a ruha milyen apró, nagyon kicsi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése