http://ptc-ajanlatok.hu/dynamicbanner.php?user=15

2012. július 31., kedd

Barátság vagy szerelem 7.rész


7.rész


Gates rémült tekintettel nézte ahogy a mentő elviszi Beckettet. A mentő pillanatok alatt elhagyta az utcát.
A mentőben. Kate még mindig rázkódott, miközben a mentős próbálta lefogni. A sofőr szinte minden piros lámpán átment, de így s sokáig tartott az út, túl sokáig.
Közben Castle a megszokott kis szállodájába ment kikapcsolni az agyát. Kezdetnek egy masszázzsal indított.  Kényelmesen elhelyezkedett hason, de itt még nem tudott kikapcsolni. Viszont mikor a masszőr bekapcsolta azt a légy és nyugtató zenét ami egy japán keringő szerű volt attól teljesen ellazult. Agya szinte szem pillantás alatt kikapcsolt és átadta magát az élvezetnek, nem is tudva arról hogy most küzdenek szerelméért. Miután vége lett a masszázsnak teljesen újult erővel vetette be magát a szobába a laptopja elé és elkezdte írni a legújabb Nikis könyvet, amibe belegyúrta összetört szívének minden gyes fájdalmát.
Gates miután elment a mentő azonnal Laniehez vette az irányt hogy közölje vele a rossz hírt.
Lanie szemlátomást nagyon megrázta a dolog, mér szinte annyira hogy az egyensúly érzékét is elveztette és Espo épp hogy el tudta kapni.
Lanie ebben a pillantóban csak egy valamit akart tudni.
-Hová vitték?
-Azt hiszem a Szt Martonba,
Lanienek nem kellett több azonnal fogta magát és elment a helyszínről egyenesen Katehez.
Kate néha néha feleszmélt a mentőben, de forgott körülötte a világ.
Lanie már a kórházban volt és türelmetlenül várta hogy egy orvos jöjjön ki az ellátóból, közben folyton Castlet hívta aki nem vette fel. Castle telefonja rezgőre volt állítva és az ágyon hevert, Rick meg a laptopjával volt elfoglalva.
Lanie fel és alá mászkált, míg Espo meg nem érkezett.
Lanie azonnal Espo karjaiba menekült.
Espo meg szorosan ölelte magához  a zaklatott nőt.
-Tudunk már valamit?
-Még semmit.
Épp hogy kimondta ezeket a szavakat már nyitódott is az ajtó és Katet tolták ki rajta.
Lanie azonnal odarohant és a dokit kezdte el faggatni.
-Mi van vele?
-Nyugodjon meg, mér stabilizáltuk. Elég komoly agyrázkódást kapott és egy apró vérrög keletkezett a koponya hátsó részében. Ezt mi sikeresen eltávolítottuk  és 90% hogy nem sérült meg az semmilyen ideg.
-De akkor rendbe fog jönni?
-Igen, most még nincs eszméleténél, de 2 nap múlva már haza is mehet.
-Mért nem ezzel kezdte?
A doki csak mosolygott és elviharzott a nagy fehér folyóson.
Lanie és Espo követték Katet a szobájába. Katet elhelyezték és Lanie is csinált magának egy kis fészket hogy kényelmesen el tudjon helyezkedni barátnője mellett. Espo nem maradt sokáig csak pár percig, de Lanienek ez is sokat segített hogy nem volt egyedül.
Castle még mindig nem vette fel a telefont ezért Lanie tucatnyi üzenetet hagyott neki.
Castle a nagy írás közepette annyira kikészítette a szemét hogy abba kellett hagynia egy kicsit amíg pihenteti a szemét. Mikor felállt és ez kezdett mászkálni a szobába észrevette hogy a telefonja rezeg. Szép lassan odasétált és a képernyőre nézett. 22 nem fogadott hívás és 12 hangüzenet.
Castle értelmetlenül nézte a hívóját majd elkezdte lehallgatni az első hangüzenetét.
Mikor hallotta ahogy Lanie nagy vonalakban elmondja a története nem habozott tovább felkapta az asztalról a kulcsokat és kirohant a szobájából

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése